Alper Utku

Yetenekli ve istekli genç profesyonellerin, hayallerini ve hedeflerine ulaşmalarına destek olmak hayat gayem olduğu için Gençlig Vakfı Yönetim Kurulu’nda görev alıyorum. Kurumların ihtiyaçlarına özel iş gücü yetiştiren yeni kuşak bir uluslararası üniversite olan European Leadership University kurucusuyum.

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunuyum. Ashridge Business School ile Middlesex University’den Organizasyonel Danışmanlık konusunda master ve doktora yaptım. Türkiye’de “Çevik Şirketler” adında İngiltere’de yayınlanmış olan “Organisational Consulting:@the Edges of Possibility” kitabının eş yazarıyım.

Kendi tecrübelerimden en önemli öğrenimim, azim ve gayretle bir insanın istediği her şeyi başarabileceği yönünde oldu. Siz de böyle düşünüyorsanız Gençlig Vakfı’na gelin ve birlikte çalışalım.