Vakfımız

Biz Kimiz

Genç Liderliği ve Girişimciliği Destekleme Vakfı’nı (Gençlig Vakfı), “üniversiteli genç işsizliği” sorununa çare bulmak amacıyla; iş insanı, akademisyen, girişimci ve yöneticilerden oluşan gönüllülerle 2010’da kurduk. Vakfımız; üniversite mezunu gençlerin, girişimcilik ve liderlik potansiyellerini geliştiren ve destekleyen eğitimler, mentorluk uygulamaları ile iş bulmalarına, iş kurmalarına ve iş hayatında değer yaratmalarına imkan sağlıyor. Bugüne kadar 2 bin 520 üniversite mezunu ve işsize eğitim, yönlendirme ve mentorluk veren Vakfımız, 1500 gencin iş bulmasına destek oldu.

GENÇLİG VAKFI, GENÇ LİDERLERİN YOLUNU AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR.

Gençlig Vakfı olarak, 2022’de, çantamıza farklı hedefler ve umutlar ekleyerek; benzersiz projeler, yeni nesil eğitimler ve alanının öncüsü eğitimcilerimizle yolumuza devam ediyoruz.

2019 sonlarında başlayıp, 2020’de ülkemizle birlikte tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi, tüm kişi ve kuruluşlar gibi, Vakfımız açısından da yeni bir dönemi başlattı. Biz; gençlerimizin umudu azalmasın, odak noktaları gelecekleri ve hedefleri olsun istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağımızın sözünü vererek yeni projeler geliştirmek için hazırız!

PROJELERİNİZİ GETİRİN, DESTEKLEYELİM

Yeni hedeflerimiz, yeni umutlarımız, genç liderlerle çıkacağımız yeni bir yolumuz var. Gençlerin becerilerini arttıracağımız (upskilling) ve yeni beceriler kazandıracağımız (reskilling) eğitimlerimizin yanı sıra, onları duygusal açıdan da destekleyeceğimiz bir ekosistemi geliştiriyoruz.

Bu amaç doğrultusunda siz de geliştirdiğiniz projelerle bize katılabilir, hayallerinize gençleri ortak edip, daha iyi bir gelecek için umudu arttırabilirsiniz.

Gelin, ilk adımı birlikte atalım! Gelin, hayalleri gerçeğe, umutları mucizeye, enerjiyi üretime dönüştürelim!

İletişim: gencligvakfi@gmail.com

Neler Yapıyoruz

Kendini tanıma: Meslek Envanterleri, Kişisel İlgi ve Beceri Testleri, Kişilik Analizleri, Davranış Laboratuvarı Uygulamaları, Grup İçi Eğitim Uygulamalarında Bireysel İlgi ve Yetkinlik Alanını Fark Etme

İş hayatına doğru adım: İş bulma ve girişimcilik eğitimleri, iş arama sürecinde yapılması gereken CV yazma, kendini tanıtma, ilgi alanındaki şirketlere ulaşma konusunda geliştirici grup çalışmaları