Liderlik Eğitimi: YetGen ve Gençlig Vakfı

Genç liderleri şekillendirmeye yönelik Gençlig Vakfı ve YetGen iş birliğiyle hazırlanan Liderlik Eğitimi serimiz, 7 Ekim 2023’te başladı. Prof. Dr. Yeşim TODUK’un öncülüğünde, Gençlig Vakfı kurucusunun liderlik konusundaki derin bilgisini ve deneyimlerini paylaştığı bu özel seri, ‘Kendi Liderin Olmak’tan ‘İletişim Becerisini Nasıl Geliştiririz’e kadar liderlikle ilgili çeşitli konuları ele alıyor. Her bir video, liderliğin doğuştan mı yoksa sonradan mı kazanıldığı gibi temel sorulara yanıt ararken, durumsal liderlik ve değerlerle liderlik rollerinin nasıl iç içe geçtiğini irdeliyor. Gençlig Vakfı ve YetGen’in bu ortak çalışması, sizlere günümüz yenilikçi dünyasına uyum sağlayacak liderlik becerilerini keşfetme fırsatı sunuyor. Geleneksel sınırları aşan stratejilerle yarının liderlerini yetiştirme yolculuğumuza vakfımızın platformunda siz de katılın.

Oynatma Listesi & İçeriği

1. Gençlik Vakfı ve YetGen | Liderlik Eğitimi | 7 Ekim
  2. Ben Lider Miyim? En Basit Tanımı ile Liderlik Nedir?
  3. Liderlik Özelliği Var Mıdır? Liderlik Doğuştan Mıdır?
  4. Liderlik Ekibi Nasıl İletişim Kurar? Güven Ortamını Nasıl Sağlar?
  5. Lider İçin Kurumlar Arası İlişki ve İşbirliği Nasıl Sağlanır?
  6. Kendinin Lideri Olmak
  7. Değerleriniz ve Kendinin Lideri Olmak
  8. Farklı İç Sesler ve Değerlerimizle Kendimizin Liderliği
  9. Değerleriniz ve Durumsal Liderlik
  10. Yönetici ile Lider Arasındaki Fark Nedir?
  11. İletişim Becerisi Nasıl Geliştirilir?

Videonun Hazırlanışı ve Gençlig Vakfı

Bu video, Gençlig Destekleme Vakfı üniversiteli genç işsizliği çözmek amacıyla kurulmuş ve bu doğrultuda gençlere ücretsiz eğitimler sunan bir kurumdur. Vakfın misyonu ve vizyonu hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]