Sanat ve Tasarım | Ekmel Ertan

Sanat ve teknoloji arasındaki ilişkiyi araştırmaya yönelik Türkiye’de birçok ilk adımı atan inisiyatif Amber Platform’un kurucu üyelerinden Ekmel Ertan yeni medya alanında Türkiye’de ve uluslararası birçok projede yer almıştır. Çalışmalarında teknoloji ve sanata eleştirel bir bakış sunmakta ve teknolojinin hayatımızı ne şekilde değiştirdiğini sorgulamaktadır. Eğitimde sanat ve tasarımın farkları, ortak yönleri ve yeni medya sanatındaki bu birleşim ve ayrımlar üzerine odaklanarak örnekler inceleyeceğiz ve örnekler üzerine konuşacağız. Eğitim programımızda planlanan atölyelerde öğretilen programların katılımcıların ileride hem sanat üretiminde hem de tasarım projelerinde kullanabilecekleri eğitimler olacağından ürettikleri işler üzerine eleştirel bir bakışa sahip olmaları hedeflenmektedir.

Gençlig Vakfı’nın bir sonraki ücretsiz eğitimine buradan isminizi yazdırabilirsiniz.