Yeni Deneyimler Odağında Artırılmış Gerçeklik | Ahmet Rüstem Ekici #1

Dördüncü kısımda Ahmet Rüstem Ekici ile Artivive programı ile kamusal alanda artırılmış gerçeklik projeleri üretilecektir. Ahmet Rüstem Ekici Türkiye’de Artivive appinin temsil etmekte ve bu program aracılığı ile işler üretmektedir. Ücretsiz olan bu artırılmış gerçeklik programı aracılığı ile katılımcılar posterler tasarlayacak ve projeler üretecektir. Bu beceriyi sanat pratiklerinde kullanabilecek aynı zamanda çeşitli kurumlar için de ticari projeler nasıl üretilebileceği konusunda Ahmet Rüstem’in deneyimlerini dinleyecekler. Bu eğitimin 2. kısmına buradan erişebilirsiniz.

Gençlig Vakfı’nın bir sonraki ücretsiz eğitimine buradan isminizi yazdırabilirsiniz.