Yeni Deneyimler Odağında Artırılmış Gerçeklik | Ahmet Rüstem #2

Bir Sonraki Ücretsiz Eğitime Kayıt Yaptır!

Video Bölümleri & İçeriği

Artivive ile Sanatınızı Nasıl Canlandırabilirsiniz?

Artivive, sanat eserlerinizi ve tasarımlarınızı canlandırmak için kullanabileceğiniz bir platformdur. Video içeriğinde gösterildiği gibi, Artivive kullanarak tasarımda değişiklik yapabilir, katman ekleyebilir ve çalışmalarınızı kaydedebilirsiniz. Artivive, artırılmış gerçeklik teknolojisi ile sanatınızı bir üst seviyeye taşımanıza olanak sağlar.

3ds Max ile 3D Modelleme ve Animasyon

3ds Max, 3D modelleme ve animasyon yapabileceğiniz profesyonel bir yazılımdır. Video içeriğinde, 3ds Max ile model üzerinde düzenleme yapma, animasyon yapımı ve export işlemleri detaylı bir şekilde anlatılmıştır. 3ds Max, artırılmış gerçeklik uygulamalarında da sıkça kullanılmaktadır.

Artırılmış Gerçeklik: Gerçeği ve Sanalı Birleştirmek

Artırılmış gerçeklik (AR), gerçek dünya ile bilgisayar tarafından üretilen içerikleri birleştiren interaktif bir deneyimdir. Artivive ve 3ds Max gibi platformlar, artırılmış gerçeklik teknolojisinin sanat ve tasarım alanlarında nasıl kullanılabileceğini göstermektedir. Artırılmış gerçeklik, sadece oyun ve eğlence sektörü için değil, eğitim, iletişim, tıp ve daha birçok alanda da kullanılmaktadır.

Artivive ve 3ds Max ile Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

Artivive ve 3ds Max, arttırılmış gerçeklik uygulamaları oluşturmak için birlikte kullanılabilecek güçlü araçlardır. Video içeriğinde, Artivive’da çalışma düzenleme ve 3ds Max’de 3 boyutlu metin oluşturma gibi konular ele alınmıştır. Bu platformlar, AR projelerinizi gerçeğe dönüştürebilmeniz için ihtiyacınız olan tüm araçları sunar.

Artırılmış Gerçeklik ve Geleceği

Artırılmış Gerçeklik teknolojisi hızla gelişmektedir ve gelecekte çok daha fazla alanda kullanılması beklenmektedir. Artivive ve 3ds Max gibi platformlar, bu teknolojinin bugün ne kadar ileri olduğunu göstermektedir. AR, gerçek dünyayı ve sanal dünyayı birleştirerek sınırsız olanaklar sunmaktadır.

Videonun Hazırlanışı ve Gençlig Vakfı

Bu video, Gençlig Destekleme Vakfı için hazırlanmıştır. Vakıf, üniversiteli genç işsizliği çözmek amacıyla kurulmuş ve bu doğrultuda gençlere ücretsiz eğitimler sunan bir kurumdur. Vakfın misyonu ve vizyonu hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Bu Eğitimin ilk videosuna buradan erişebilirsiniz.
Gençlig Vakfı’nın bir sonraki ücretsiz eğitimine buradan isminizi yazdırabilirsiniz.