Programlarımız

Gençlig Vakfı eğitim ve programlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki görsellere tıklayarak istediğiniz eğitimi görüntüleyebilir ve videoları izleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar

ChatGPT ile İngilizce Öğrenin

Sanatve Artırılmış Gerçeklik ve Kamusal Alan Programı

1. ChatGPT ile İngilizce Eğitim Serisi

2. Sanatve – Artırılmış Gerçeklik ve Kamusal Alan

3. Çekirdek Eğitim Programı

4. Sosyal Girişimcilik Programı

5. İŞKUR Eğitmen Programı

6. Rol Modellerle Mentorluk Programı

1. ChatGPT ile İngilizce Eğitim Serisi

ChatGPT ile İngilizce Öğrenin

2. Sanatve – Artırılmış Gerçeklik ve Kamusal Alan

EĞİTİM VE İNOVASYONA DESTEK
sanatve; Genç Liderliği ve Girişimciliği Destekleme ve Eğitim Vakfı için, sekiz haftalık modüller şeklinde planlanan, proje geliştirme ve uygulama sürecidir. Gençlerin dijital sanat ve tasarım üzerine teorik ve pratik bilgiler edinmeleri planlanmaktadır. Bu süreçte edindikleri bilgiler, gençlerin dijital sanat üretmelerini desteklerken, onlara farklı endüstrilerde fayda sağlayarak, meslek kazandırabilecek bir program olarak tasarlanmıştır.

Cinema 4D & Mindjourney Eğitimi | Umut Kambak

Sanat ve Tasarım | Ekmel Ertan

Instagram Filtresi Nasıl Yapılır? GIF, Çıkartma, 3D | Meltem Şahin

Yaratıcı Filtre Atölyesi: Bir Şehir Olarak Otoportren | Meltem Şahin #2

Yeni Deneyimler Odağında Artırılmış Gerçeklik | Ahmet Rüstem Ekici #1

Yeni Deneyimler Odağında Artırılmış Gerçeklik | Ahmet Rüstem #2

Eski Medya ve Yeni Medya | Lara Kamhi

Artılmış Gerçeklik ve Kamusal Alan | İpek Kuran

Kamusal Alanda Dijital Yerleştirme Sanatı | Ozan Atalan

Dijital ve Fizikselin Kesişiminde Yaratıcılık #2 | Ozan Atalan

Blender Eğitimi: Blender’a Giriş

3. Çekirdek Eğitim Programı

18-29 yaş arası iş arayan ya da kendi işini kurmak isteyen genç arkadaşlara, kariyer sahibi üst düzey yöneticiler ve başarılı girişimci rol modeller tarafından verilen günlük eğitimdir. Eğitimi başarıyla bitirenler arasından mülakatla seçilecek sınırlı sayıdaki katılımcıya iş bulana/kurana kadar ayda en az bir kez mentorluk desteği verilir. Çekirdek Eğitim Programı sonunda katılımcıların liderlik ve girişimcilik özelliklerinin güçlendirilmesi amaçlanır.

Çekirdek Eğitim Programımızın Rol Modelleri

Çekirdek Eğitim Programı

4. Sosyal Girişimcilik Programı

18-29 yaş arasındaki üniversite öğrencileri ve mezunları gençleri yenilikçi fikirler üretmeye özendirerek başarılı sosyal girişim fikirlerini onurlandıran, ödüllendiren ve hayata geçirme aşamasında destek sağlayan girişimcilik programıdır. Program sosyal girişimcilik kavramının bilinirliğini arttırarak yaygınlaştırılmasına öncülük etmeyi hedefler. Programın sonunda çeşitli parametrelerle özel jüriler tarafından değerlendirilerek dereceye giren katılımcılara ‘Mustafa Çağan Sosyal Girişimcilik Ödülleri’ verilir.

Sosyal Girişimcilik Programı

5. İŞKUR Eğitmen Programı

Gençlig Vakfı tarafından hazırlanan eğitim içeriklerinin, rol modelleri aracılığı ve İŞKUR işbirliği ile İstanbul’un çeşitli yerlerindeki İŞKUR yerleşkelerinde üniversite mezunu, halihazırda çalışmayan, 30 yaşını aşmamış gençleri iş hayatına girmeye teşvik eden eğitimler programıdır. Bu projenin genel amacı genç istihdamını destekleyerek ve genç işsizlik oranını azaltarak daha çok kişinin istihdam edilmesi ve istihdamda kalmalarının sağlanmasıdır.

İŞKUR Eğitmen Programı

6. Rol Modellerle Mentorluk Programı

Rol Modellerle Mentorluk Programı

Programa seçilen katılımcılarla kariyer alanından hayat görüşüne kadar destek olabilecek rol modeller özel bir eşleştirme sistemi ile programa dahil edilir. Program çeşitli periyotlarla ve yüz yüze planlanan görüşmelerde samimi bir şekilde iki farklı kuşağın birbirlerini daha iyi anlamasını, profesyonel yaşamda rehberlik etmesini ve kişisel yaşam için fikir alışverişi yapmasını hedefler.